Στην τελική ευθεία για την 3η θέση

Η Formula1 επανέρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο και η McLaren αναζητά εκείνο το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

H μάχη βρίσκεται στην κορύφωση της με την Racing Point να έχει χάσει λίγο από την δυναμική της και την Renault ουσιαστικά να στηρίζεται μόνο στις πλάτες του Daniel Ricciardo.

Η ομάδα της McLaren και ο Zak Brown προσωπικά,υπολογίζει σε συγκομιδή βαθμών και από τους δύο πιλότους στους τελευταίους αγώνες.

Πέρα από το prestige,η τρίτη θέση θα ξαναβάλει την ομάδα στο club των ισχυρών του σπορ διότι τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά έχει απομακρυνθεί.

Πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν μια δεκαετία πίσω για να βρούμε την McLaren ανάμεσα στις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η βαθμολογία αυτή την στιγμή είναι Renault 135,Mclaren και Racing Point με 134 οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο κρίσιμο και ταυτόχρονα οριακό είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Η συνεργασία με την Mercedes από την επόμενη σεζόν και ο ερχομός του Daniel Ricciardo δίνουν μια νέα δυναμική για την ομάδα.

Τα λεφτά της τρίτης θέση θα πέσουν για την εξέλιξη του νέου μονοθεσίου αλλά και εκείνου του 2022 με τις σημαντικές αλλαγές κανονισμών.

Θα τα καταφέρει η ιστορική ομάδα να φθάσει σε αυτή την επιτυχία;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS