ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Θα ήθελα να δοκιμάσω MotoGP αλλά η Ferrari δεν θα συμφωνήσει

Μετά την αλλαγή θέσεων μεταξύ των Lewis Hamilton και Valentino Rossi, ο Charles Leclerc δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει το MotoGP, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι η Ferrari θα συμφωνήσει.

Ο Leclerc λέει πως είναι ένθερμος οπαδός του MotoGP και πως θα ήταν ανοιχτός στην ευκαιρία να οδηγήσει μία μοτοσυκλέτα αλλά παραδέχεται ότι είναι απίθανο να συμβεί λόγω του συμβολαίου του με την Ferrari.

O 22χρονος πρόσφατα υπέγραψε ένα νέο τετραετές συμβόλαιο με την Ferrari.

Οι οδηγοί της Formula 1 έχουν συχνά ρήτρες στο συμβόλαιο τους, οι οποίες τους απαγορεύουν να κάνουν επικίνδυνες δραστηριότητες για να μην τραυματιστούν. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Leclerc από το να κάνει skydiving χωρίς να το πει στην ομάδα.

Leclerc

“Θα ήθελα να δοκιμάσω MotoGP αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η Ferrari θα συμφωνήσει. Πρέπει να ρωτήσω αλλά θα το ήθελα πολύ. Γενικά λατρεύω τις μοτοσυκλέτες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η Ferrari θα συμφωνήσει να δοκιμάσω μία μοτοσυκλέτα του MotoGP. ” Είπε ο Leclerc.

Ακόμα ο Leclerc λέει πως θα ήθελε να δοκιμάσει και αγώνες Ράλι.

Η Mercedes αφήνει συχνά τον Bottas να συμμετέχει σε διάφορους αγώνες Ράλι όταν τελειώνει η σεζόν της F1. Ενώ ο Robert Kubica παραλίγο να έχανε την ζωή του σε ατύχημα ραλυ πίσω το 2011.

“Για να είμαι ειλικρινής, έχω εμμονή με την Formula 1, οπότε μετά το τέλος της σεζόν θα ήθελα περισσότερους αγώνες Formula 1, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω πιθανότατα οι αγώνες Ράλι είναι κάτι που θα ήθελα να ζήσω μια μέρα.”

“Είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει, να κάνω γύρους από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Οπότε οι αγώνες Ράλι είναι κάτι συναρπαστικό που θα ήθελα να δοκιμάσω.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.