ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Τέλος οι αναβαθμίσεις για την Ferrari

Ο Mattia Binotto λέει ότι η αναβάθμιση που παρουσίασε η Ferrari στην Σιγκαπούρη θα είναι η τελευταία μεγάλη για την σεζόν του 2019.

Η Ιταλική ομάδα έφερε μία σημαντική αεροδυναμική αναβάθμιση για το Grand Prix της Σιγκαπούρης, η οποία αποδείχτηκε επιτυχής καθώς πρόσθεσε περισσότερη κάθετη δύναμη και βοήθησε την ομάδα να πετύχει το πρώτο της 1-2 σε μία πίστα που δεν ήταν ευνοϊκή για εκείνην.

Μπορεί στους πρώτους αγώνες η Ferrari να μην κατάφερε να γευτεί την νίκη, αλλά μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα η Ferrari πέτυχε τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

“Επικεντρωνόμαστε κυρίως στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς πίσω στο εργοστάσιο και οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις αυτή την σεζόν δεν θα είναι τόσο σημαντικές όσο αυτή που είχαμε στην Σιγκαπούρη. ” Δήλωσε ο Binotto.

“Δεδομένου ότι στην Ισπανία αρχικά η απόδοση μας ήταν πολύ φτωχή σε πίστες με μέγιστη κάθετη δύναμη και αργές στροφές, πιστεύω ότι καταβάλαμε πολλές προσπάθειες εσωτερικά για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιες ήταν οι αδυναμίες του αυτοκινήτου, η συμπεριφορά των ελαστικών και να προσπαθήσουμε να χαράξουμε την κατεύθυνση της εξέλιξης.”

Binotto

“Η κατεύθυνση της εξέλιξης, είχε συνεχή εξέλιξη πρέπει να πω επειδή δεν είναι μόνο τα καινούργια κομμάτια που φέραμε στην Σιγκαπούρη. Αλλά φέραμε και μερικά νωρίτερα σε άλλους αγώνες και αυτό που πετύχαμε στην Σιγκαπούρη ήταν το άθροισμα όλων αυτών.”

“Δεν είναι μόνο η αεροδυναμική,  σίγουρα η αεροδυναμική ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μας προβλήματα αλλά νομίζω ότι ήρθε μετά από μία καλή κατανόηση του αυτοκινήτου, βρίσκοντας τον σωστό συμβιβασμό στην ισορροπία και το set-up .”

Η Ferrari έχει πειραματιστεί με μία πιο ακραία σχεδίαση της εμπρός αεροτομή σε σύγκριση με τους αντιπάλους της για το 2019 και έχει σκοπό να την διατηρήσει και για την επόμενη χρονιά.

“Στην μπροστινή αεροτομή νομίζω πως κάποιοι μας αντιγράφουν περισσότερο από άλλους. Οπότε νομίζω ότι το αυτοκίνητο της επόμενης χρονιάς θα είναι μια εξέλιξη του φετινού” είπε ο Binotto.

“Αν κοιτάξετε την φετινή σεζόν. Αν μετρήσουμε τις χαμένες ευκαιρίες και τις νίκες δεν νομίζω ότι είμαστε στην λάθος πλευρά του ήλιου. “

“Νομίζω πως υπάρχουν άλλοι λόγοι που αυτή την χρονιά δεν αποδώσαμε”.

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!