ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Τέλος η Rich Energy από την Haas

Η Rich Energy ισχυρίζεται ότι έχει τερματίσει την συμφωνία χορηγίας τίτλου με την Haas λόγω του τελευταίου κακού αποτελέσματος της ομάδας στο Αυστριακό Grand Prix. 

Η εταιρεία ενεργειακών ποτών έγινε κύριος χορηγός της Haas F1 στην αρχή της σεζόν υποστηρίζοντας πως θα παλέψουν με την Red Bull τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας.

Αυτή η συμφωνία άλλαξε το χρώμα των μονοθεσίων σε μαύρο και χρυσό με το λογότυπο της εταιρείας να κοσμεί το κάλυμμα του κινητήρα, την μπροστινή αεροτομή όπως και το Halo.

Χρησιμοποιώντας το Twitter παραμονές του αγώνα της Μ. Βρετανίας η Rich Energy ανακοίνωσε ότι έχει τερματίσει την σύμβαση της με την ομάδα αναφέροντας την κακή απόδοση που είχε η Haas στο Αυστριακό GP όπου τα μονοθέσια της κατατάχθηκαν στην 5η και 11η θέση και τερμάτισαν 16η και 19η καθώς είχαν διάφορες δυσκολίες με τα εελαστικά.

Ο Magnussen μάλιστα λόγω και της ποινής που πήρε τερμάτισε ανάμεσα από της 2 Williams οι οποίες έχουν περάσει όλη την σεζόν στις δύο τελευταίες θέσεις.

Μέχρι στιγμής η Haas δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).