Τελικά μήπως τον αδικήσαμε;

Ο Lance Stroll την προηγούμενη βδομάδα πέτυχε την πρώτη του Pole position,οδήγησε την κούρσα για πολλούς γύρους αλλά τελικά βρέθηκε στην ένατη θέση της κατάταξης.

H αλλαγή των ενδιάμεσων ελαστικών στο pit stop σε συνδυασμό με το ότι οι συνθήκες ολοένα και γίνονταν πιο στεγνές κατέστρεψαν τον αγώνα του.

Δεν θέλω όμως να σταθώ όμως στην παρουσία του στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά γενικότερα από την στιγμή που τον είδαμε το 2017 στις πίστες της Formula1.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο οδηγός που τρέχει επειδή ο πατέρας του ρίχνει χρήμα στην ομάδα.Δεν είναι αυτό το κριτήριο. Έχουμε δει πολύ χειρότερους οδηγούς από τον Καναδό.

Σαφώς και δεν είναι ο πιλότος που μπορεί να πάει με ένα τέλειο μονοθέσιο τύπου Mercedes για πρωτάθλημα αλλά δεν είναι και ανίκανος οδηγικά να σταθεί στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένας οδηγός που έχει πετύχει βάθρα στην καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακός.Η προοπτική του χρόνου με την Aston Martin είναι ευκαιρία να δείξει εάν πραγματικά μπορεί να σταθεί δίπλα και σε ένα τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Κριτική φυσικά και πρέπει να του ασκείται αλλά τα λεφτά του μπαμπά πρέπει να βρίσκονται έξω από αυτήν…

Συμπέρασμα,θεωρώ πως είναι ένας καλός πιλότος από το μεσαίο ράφι σε δυναμική και απόδοση σε ότι έχει να κάνει με οδηγούς αυτήν την εποχή στο σπορ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS