Τελειώνει η άμμος στην κλεψύδρα για τον Grosjean.

Ίσως βλέπουμε τους τελευταίους αγώνες του Romain Grosjean στις πίστες της formula1 καθώς ο γάλλος για ακόμα μια σεζόν με την ομάδα της Haas εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων.

Χωρίς καμία αμφιβολία όταν τον πρωτοείδαμε στην αρχή της καριέρας του όλοι είπαμε ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο και το καλύτερο που είχε βγάλει η γαλλική σχολή τα τελευταία χρόνια.

Όταν έπαιρνε μεταγραφή από την πετυχημένη πορεία που είχε με την Lotus στην Haas το 2016 πίστευε ότι με αυτήν την κίνηση υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες και σε συνδιασμό με την ανάλογη απόδοση να θα βρεθεί στο εγγύς μέλλον στο τιμόνι μίας Ferrari.

O Γάλλος δυστυχώς διέψευσαι τον ίδιο του τον εαυτό.Έμεινε μακριά από καλό αγωνιστικό ρυθμό,κινήθηκε στη μετριότητα και ακόμα πιο κάτω ενώ παράλληλα χάνει κατακράτος σε δοκιμές και αγώνα από τον teammate του.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas Guenther Stainer,του έχει δώσει περισσότερες ευκαιρίες από ότι άξιζε ο συγκεκριμένος πιλότος και όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Το όνομα του Nico Hunkelberg ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ως πιθανός αντικαταστάτης του και του Sergio Perez σε περίπτωση που χάσει την θέση του από τον Sebastian Vettel στην Aston Martin του χρόνου.

Στο δια ταύτα ο Γάλλος έχει ακόμα λίγη ακόμα άμμο αγωνιστικής ζωής στην κλεψύδρα και επιβάλλεται να παλέψει μέχρι τέλους για όποια πιθανότητα έχει ώστε να κρατήσει την θέση του.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS