ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Τα έδωσα όλα για την pole

Ο Charles Leclerc λέει ότι η pole position που κατέκτησε στην Σιγκαπούρη ήταν μία μεγάλη έκπληξη για την Ferrari.

H Scuderia έφτασε στην Σιγκαπούρη προετοιμασμένη για ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, το οποίο στα χαρτιά τουλάχιστον δεν θα ταίριαζε στην SF90.

Τόσο ο Leclerc όσο και ο Vettel ήταν εκτός Ρυθμού την Παρασκευή αλλά σήμερα ήταν μία διαφορετική ιστορία.

Μιλώντας για τον τελευταίο του γύρο στο Q3 o Leclerc είπε:

” Ήταν ένας τρελός γύρος. Τον πρώτο τον διακινδυνευσα, ξεκίνησα πολύ κοντά στον Lewis.”

“Έκανα λάθος στο δεύτερο κομμάτι, οπότε υπήρχε αρκετή πίεση στον τελευταίο γύρο.”

Leclerc

“Τα έδωσα όλα, υπήρχαν αρκετά λάθη, έχασα το αυτοκίνητο μερικές φορές και είδα τον εαυτό μου στον τοίχο τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στον γύρο.”

“Αλλά ένοιωσα έκπληκτος και το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο. Η Παρασκευή ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα, οπότε το να έρθω εδώ και να πάρω την pole position ήταν πραγματικά υπέροχο.”

“Είμαι πολύ έκπληκτος επειδή πάρα το ότι ξέραμε υπήρχαν ακόμα κάποια πράγματα να έρθουν. Δεν περιμέναμε να προκαλούμε την Mercedes και την Red Bull.”

“Είναι μία μεγάλη έκπληξη για όλη την ομάδα αλλά αυτό αποδεικνύει πόσο καλά τα έχουν πάει πίσω στο εργοστάσιο και εδώ. Οπότε τους ευχαριστώ όλους για την pole.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!