Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Szafnauer – “Έχουμε κάνει πρόοδο σε σχέση με το που βρισκόμασταν στις δοκιμές”

Ο επικεφαλής της Aston Martin, Otmar Szafnauer, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει κάνει πρόοδο σε σχέση με την απόδοση που είχε στις χειμερινές δοκιμές.

O Szafnauer μίλησε και για τους δύο του οδηγούς, λέγοντας για τον Vettel ότι χρειάζεται χρόνο στην πίστα, προκειμένου να μπορεί να πιέσει, ενώ για τον Stroll τόνισε ότι η σημερινή μέρα ήταν εξαιρετικά παραγωγική και χρήσιμη.

“Οι περίοδοι των ελεύθερων δοκιμών είναι μικρότερες σε διάρκεια φέτος, αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα διενεργήσεις τα προγράμματα προσομοίωσης κατατακτηρίων και αγώνα. Κάναμε πρόοδο και με τους δύο αυτούς στόχους, συλλέγοντας μεγάλο αριθμό πληροφοριών και μαθαίνοντας περισσότερα για το μονοθέσιο και τα χαρακτηριστικά του.”

“Έχουμε κάνει πρόοδο σε σχέση με το που βρισκόμασταν στις δοκιμές, αλλά είχε πολύ αέρα στην δεύτερη περίοδο και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το που βρισκόμαστε στην κατάταξη. Από την μεριά του Sebastian (Vettel), είχε δύσκολες δοκιμές. Άρα, έπρεπε να βρεθεί στην πίστα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο πιο άνετα νιώσει στο μονοθέσιο, τόσο περισσότερο θα μπορέσει να πιέσει.”

“Από την μεριά του Lance (Stroll), ήταν μία παραγωγική μέρα κι έγραψε πολλούς γύρους ενόψει και των επόμενων ημερών. Πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας στον ένα γύρο κι αυτό είναι μία από τις προτεραιότητες μας ενόψει του FP3 και των κατατακτηρίων αύριο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.