Συγκέντρωση 100% για τον πρώτο του αγώνα θέλει ο Mick Schumacher.

Ο Mick Schumacher λέει πως θα προσπαθήσει να μην σκέφτεται καθόλου τις επικείμενες δοκιμές με μονοθέσιο Formula 1 και θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στον πρώτο αγώνα της Formula 2.

Ο γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Mick Schumacher θα οδηγήσει για την Ferrari. Ομάδα με την οποία ο πατέρας του πέτυχε τα περισσότερα στην καριέρα του.

Μετά τον αγώνα του Bahrain θα πραγματοποιηθούν δοκιμές.

Ο νεαρός Γερμανός θα οδηγήσει την πρώτη μέρα για την ομάδα της Ferrari και την δεύτερη για την ομάδα της Alfa Romeo.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής Formula 3 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Formula 2 με την ομάδα της Prema.

Mε την Prema οι Pierre Gasly Charles Leclerc κέρδισαν τον τίτλο το 2016 και το 2017 αντίστοιχα .

“Πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό το οποίο είναι σίγουρος ότι θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία.” είπε ο Schumacher σχετικά με τις δοκιμές της F1.

“Αλλά προς το παρόν,βάζω συνειδητά όλες τις σκέψεις των δοκιμών στην άκρη.”

“Eπειδή επίσης ανυπομονώ να αγωνιστώ στον πρώτο μου αγώνα της F2 και θα ήθελα να συγκεντρωθώ 100% στο προσεχές Σαββατοκύριακο.”

Η ομάδας της Ferrari έφερε τον νεαρό Schumacher στις ακαδημίες της κατά την διάρκεια του χειμώνα που μας πέρασε.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto είπε ότι οι δοκιμές του Schumacher καιτου Callum Ilot είναι μια περαιτέρω απόδειξη ότι η Ferrari επικεντρώνεται στα νεαρά ταλέντα.

Άλλωστε φέτος δεύτερος οδηγός της Scuderia είναι ο Charles Leclerc ο οποίος μόλις την περσινή χρονιά έκανε το ντεμπούτο του με την Sauber.

“Πιστεύουμε σταθερά στην αξία της Ακαδημίας της Ferrari, ως ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου κατάρτισης για ταλαντούχους νέους.”


“Η απόφαση να δοθεί μία θέση στον  Charles Leclerc στην ομάδα μας το αποδεικνύει.” είπε ο Binotto

“Οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να δώσουμε στον Mick και τον Callum την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο Formula 1.”

“O Mick,ο οποίος μπήκε στο FDA τον Γενάρη και ο Callum, ο οποίος είναι μαζί μας από το 2017,είναι σίγουρα οδηγοί με ανοδική πορεία. ”

“Και πιστεύω ότι το να οδηγήσουν τη SF90 σε επίσημο περιβάλλον όπως οι δοκιμές στο Bahrain και στη Βαρκελώνη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε αυτό το στάδιο της καριέρας τους.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS