Σωστή απόφαση από την Williams

Η ιστορική ομάδα της Williams ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης πως οι οδηγοί George Russell και Nikola Latifi θα παραμείνουν στην ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο,σε μια απόφαση που μονάχα ως ορθή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Williams

Η Claire Williams επενδύει πάνω στους τωρινούς οδηγούς της και με αυτή την κίνηση ίσως να θέλει να τους απαλλάξει απο το άγχος της αβεβαιότητας για το αγωνιστικό μέλλον τους και κυρίως του Latifi καθώς για τον Russell όλος ο κόσμος μιλά για ένα σπάνιο ταλέντο και έναν μελλοντικό πρωταθλητή.

Σίγουρα η FW43 δεν είναι το μονοθέσιο που δίνει την δυνατότητα για να δείξουν τις δυνατότητες τους οι συγκεκριμένοι πιλότοι αλλά η εμπειρία που αποκτούν,το βάρος της φανέλας της Williams θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία τους στο σπορ.

Williams

Στον επόμενο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία το μονοθέσιο της αγγλικής ομάδας ταιριάζει με την χάραξη του συγκεκριμένου σιρκουί.Ένα Μονακό χωρίς μπαριέρες που λένε και οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την πίστα.

Οι βλέψεις της ομάδας είναι υψηλές για τα δεδομένα του μονοθεσίου αλλά τώρα που θα τρέξουν χωρίς άγχος οι πιλότοι ίσως βγάλουν τον καλύτερο οδηγικό τους ευατό και βρεθεί η Williams μέσα στους βαθμούς.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS