Συνεχίζουν τελικά μαζί Haas και Rich Energy

Haas

Οι μέτοχοι πίσω από την Rich Energy περιέγραψαν τον ισχυρισμό ότι έχει τερματιστεί η συμφωνία με την Haas Formula 1 ως ” αδίστακτες πράξεις ενός ατόμου”.

Μια δήλωση δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Twitter που διατηρεί η εταιρεία ενεργειακών ποτών που έλεγε ότι η Rich τερμάτισε την συμφωνία με την Haas λόγω της κακής απόδοσης της ομάδας καθώς και της πολιτικής και της στάσης PC που επικρατεί στην F1.

Η Haas ωστόσο σύντομα ενημέρωσε ότι η συμφωνία εξακολουθούσε να ισχύει και πως οι μέτοχοι πίσω από την μάρκα ήταν πρόθυμοι να διατηρήσουν την συμφωνία.

Μία δήλωση των μετοχών πουν διαθέτουν την πλειοψηφία, έχει πλέον βγει στην δημοσιότητα για να αντιμετωπίσει το παλαιότερο tweet, το οποίο μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχει ακόμα στον λογαριασμό της Rich.

“Πιστεύουμε ολόψυχα στην ομάδα της Haas F1. Στις επιδόσεις της και την οργάνωση στο σύνολο της και είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ισχύουσα συμφωνία της χορηγίας. Πιστεύουμε επίσης απόλυτα στο προϊόν της Formula 1” λέει η δήλωση των μετοχών.

“Είναι σαφές ότι οι αδίστακτες ενέργειες  ενός ατόμου έχουν προσκαλέσει μεγάλη ντροπή. Είμαστε στην διαδικασία της νόμιμης απομάκρυνσης του ατόμου από όλες τις εκτελεστικές ευθύνες. Μπορούν να μιλούν για τον εαυτό τους αλλά οι απόψεις τους δεν είναι αυτές της εταιρείας.”

Haas

Η δήλωση ακόμα περιέγραφε το προηγούμενο tweet ως λυπηρό και πως προερχόταν από μία μη εξουσιοδοτημένη πηγή .

“Επιθυμούμε να επιβεβαιώσουμε την δέσμευση μας στην ομάδα της Haas F1 και στην Formula 1. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Haas F1 team για την υποστήριξη και την υπομονή τους ενώ αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται εσωτερικά. ” κατέληξε η δήλωση.

Το άτομο πίσω από αυτές τις “αδίστακτες ” ενέργειες δεν κατονομάστηκε άμεσα στην δήλωση. Ωστόσο πιστεύετε ότι το tweet είχε γραφτεί ή εγκριθεί από τον CEO της εταιρείας William Storey.

Ο επικεφαλής της Haas Gunther Steiner επιβεβαίωσε ότι το λογότυπο θα βρίσκεται κανονικά στο μονοθέσιο στον αγώνα του Silverstone.

“Θα είναι στο αυτοκίνητο αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά θα πρέπει να διευθετήσουμε την πρόοδο που κάνουμε.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Total
0
Shares
Related Posts
Albon
Περισσότερα

Ανησυχία για ηλεκτροπληξία στο μονοθέσιο του Albon δήλωσε η Honda

Ένα ασυνήθιστο πρόβλημα υπέρ-τάσης απαγόρευσε Στον Alex Albon να τερματίσει στην βαθμολογούμενη δεκάδα στο Βρετανικό γκραν πρι αφού…