Συνεχίζει στο WRC 2 και τη Skoda τη νέα σεζόν ο Oliver Solberg 

Oliver Solberg
Ο Oliver Solberg θα παραμείνει στο WRC 2 και την Skoda το 2024 βάζοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στα όποια σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στο WRC και την M-Sport. 

Συμπληρώνεται σταδιακά το παζλ του WRC 2 για το 2024. Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της Citroen (Gryazin,Rossel), o Oliver Solberg είναι ο επόμενος οδηγός ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην μεσαία κατηγορία. Όπως λέει το ρητό “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” και έτσι ο Σουηδός θα τρέχει με τα χρώματα της Skoda και τη νέα σεζόν. 

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η εμπλοκή του Solberg. Το πιθανότερο ωστόσο είναι ο πρώτος του αγώνας να είναι το ράλλυ Μόντε-Κάρλο (25-28/1). Η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχών λήγει αύριο (22/12), ενώ η σχετική λίστα θα αναρτηθεί τις πρώτες ημέρες του 2024 (8/1). 

Φέτος έβαλε στο σακούλι δύο νίκες (Σουηδία,Χιλή), ενώ ήταν ο οδηγός που κέρδισε τις περισσότερες ειδικές διαδρομές στο WRC 2 (45). Παρτενέρ του Oliver Solberg θα παραμείνει ο Eliott Edomondson, καθώς και η συμφωνία με την γνωστή εταιρεία ενεργειακών ποτών Monster. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Oliver Solberg 

“Είναι πάντα χρήσιμο να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο. Σε κρατάει φρέσκο και έτοιμο για τα ράλλυ. Όσον αφορά το σε ποιους αγώνες θα συμμετάσχω, νομίζω ότι με ξέρετε καλά και ότι θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε ράλλυ! 

Ο Eliott (Edmondson) είναι φανταστικός. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και τα περνάμε καλά με το Fabia. Και φυσικά η Monster Energy είναι κομμάτι της οικογένειας Solberg”. 

Διαβάστε όλα τα νέα του WRC εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter

Total
0
Shares
Related Posts