Συνεχίζει ο Nissany στη Williams

Η Williams ανακοίνωσε την συνέχεια της συνεργασίας με τον Roy Nissany και το για το πρωτάθλημα του 2021.

Ο Ισραηλινός ήρθε στο Grove ως τρίτος οδηγός της ομάδας. Συμμετείχε στο FP1 στα Grand Prix της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μπαχρέιν. Παράλληλα συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 2, με τα χρώματα της Trident. Κατέλαβε την 19η θέση στο πρωτάθλημα, μαζεύοντας 5 βαθμούς.

Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι στη Williams. Από τότε που ξεκινήσαμε, έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο σε πολλούς τομείς – πάνω από τα σπουδαία FP1, είχαμε πολλή παραγωγική δουλειά πίσω από τα παρασκήνια. Αφιερώνοντας όσο περισσότερο μπορώ στην ομάδα, αύξησα τις δεξιότητές μου και τις δυνατότητές μου ως οδηγού. Είμαι πολύ πρόθυμος να συνεχίσω αυτήν τη φόρμα το 2021“,είπε στις δηλώσεις του ο Roy Nissany.

Nissany
Roy Nissany, Grand Prix of Spain

Χαίρομαι που ο Roy θα συνεχίσει ως επίσημος οδηγός δοκιμών της ομάδας έως το 2021, βασισμένος στην καλή δουλειά που ξεκινήσαμε πέρυσι. Ως ομάδα, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τις συνεισφορές που έκανε ο Roy τόσο μέσω της δουλειάς του στο δρόμο όσο και στον προσομοιωτή στο Grove, το οποίο βοήθησε όλα τα κέρδη του γύρου που μπορούσαμε να κάνουμε με το FW43“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS