Stroll – “Υποτίμησα την επίδραση του Covid-19”

Ο Lance Stroll δήλωσε ότι υποτίμησε την επίδραση της μόλυνσης του από τον Covid-19, όντας ένας από τρεις οδηγούς που μολύνθηκαν.

Ο Καναδός οδηγός της Racing Point (σήμερα Aston Martin) έχασε το Grand Prix του Eifel, λόγω ασθένειας. Την θέση του πήρε ο Nico Hulkenberg. Ο ίδιος λίγο καιρό μετά αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, ωστόσο αγωνίστηκε στον αγώνα της Πορτογαλίας, χάρις στο αρνητικό τεστ.

Στο Portimao ο Stroll εγκατέλειψε μετά από μια σύγκρουση, ενώ στον αγώνα στην Imola κατέλαβε την 13η θέση, στερώντας πολύ σημαντικούς τόσο από τον ίδιο, όσο και από την ομάδα του.

Μιλώντας για το γεγονός, ο Lance Stroll ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ο Covid-19 με άφησε εκτός του Γερμανικού Grand Prix και μάλλον με επηρέασε αρκετά για τους επόμενους 2 αγώνες. Χωρίς καμία ενέργεια σωματικά και όχι στην καλύτερη θέση ψυχικά. Νομίζω ότι υποτίμησα πόσο πολύ θα μου έπαιρνε ο ιός και πιέστηκα σωματικά σε αυτούς τους αγώνες“.

Covid-19
Lance Stroll, Aston Martin AMR21, Silverstone shakedown test

Στην Τουρκία ο Stroll κατέκτησε την πρώτη pole position στην καριέρα του. Ωστόσο απογοητεύει το γεγονός ότι η πτώση του στα μέσα της σεζόν, κόστισε πολύ στον ίδιο και πολλούς βαθμούς για την ομάδα του.

Μετά από όλα αυτά ξαναβρήκα την φόρμα μου στην Τουρκία και έτσι άρχισα να τη παίρνω πίσω“, πρόσθεσε ο Stroll.

Αλλά χάσαμε πολλούς πόντους στο πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουμε από αυτήν την εμπειρία. Το παιχνίδι άλλαξε. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων είναι υψηλός και νομίζω ότι το midfield θα είναι ανταγωνιστικό. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας και να κάνουμε τη δουλειά σωστά“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts