Lance Stroll – Γελοίο το ότι δε δέχτηκε ποινή ο Leclerc

Μετά από μία επαφή με τον Charles Leclerc της Ferrari, ο Lance Stroll κατέληξε στις μπαριέρες, σημαδεύοντας έτσι το τέλος του αγώνα του.
Lance Stroll

Ο Καναδός φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την έκβαση του ρωσικού Grand Prix.

Ο πρώτος γύρος του Grand Prix της Ρωσίας ήταν ιδιαίτερα θεαματικός, καθώς είδαμε και τις δύο εγκαταλείψεις του αγώνα. O ένας εκ των δύο οδηγών που εγκατέλειψαν ήταν ο Lance Stroll της Racing Point. Μετά από μία επαφή με τον Charles Leclerc της Ferrari, ο Καναδός κατέληξε στις μπαριέρες, σημαδεύοντας έτσι το τέλος του αγώνα του. Αμέσως επιστρατεύθηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Παρόλα αυτά, μετά τον αγώνα, ο Lance Stroll φάνηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Μονεγάσκος δε δέχτηκε καμία ποινή για την επαφή που στέρησε πολύτιμους βαθμούς από τη Racing Point. “Πολύ άτσαλο εκ μέρους του και του έδωσα όλον τον χώρο,” είπε χαρακτηριστικά. “Είμαι έκπληκτος που δε δέχτηκε ποινή. Του έδωσα πολύ χώρο, πήρα όλη τη γωνία από την εξωτερική και απλώς ακούμπησε το πίσω δεξιό μέρος του αυτοκινήτου μου.

Του έδωσα όλον τον χώρο που μπορούσα και ήταν ατυχές, αλλά θα μπορούσε να το αποφύγει.”

Δεν ήταν ανάγκη να περάσει τόσο ανοιχτά, οπότε θεωρώ ότι ήταν κάπως γελοίο το ότι δε δέχτηκε ποινή,” συνέχισε. Όμως, η απογοήτευσή του ήταν εμφανής, καθώς πίστευε ότι η ομάδα έχασε άδικα βαθμούς. “Πολλά ήταν πιθανά. Ήμασταν έβδομοι σε εκείνο το σημείο, ήμασταν σε καλή επιλογή ελαστικού, οπότε είναι πραγματικά κρίμα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts