ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ocon -Στόχος μου να είμαι στο βάθρο το 2020

Ο Esteban Ocon επιμένει ότι δεν είναι απογοητευμένος που επιστρέφει στην Formula 1 το 2020 με την Renault και όχι με την Mercedes.

O επικεφαλής της Mercedes σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον Valtteri Bottas με τον  τρίτο οδηγό της ομάδας Esteban Ocon για την επόμενη χρονιά.

Ερωτηθείς αν είναι απογοητευμένος που η επιστροφή του θα γίνει με την Renault, ο 23χρονος είπε:” Καθόλου. Είμαι με μία Γαλλική ομάδα η οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο σε μερικά χρόνια. Οπότε σαφώς και δεν είμαι απογοητευμένος. Μάλλον είναι μια ανακούφιση.”

Ωστόσο οι άνθρωποι της Renault επισημαίνουν ότι το ενδιαφέρον της ομάδας θα βρίσκεται σίγουρα στο 2021.

Ocon

Ο Ocon πάνω σε αυτό απάντησε:” Οι φιλοδοξίες της Renault για το 2020 θα είναι να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. Φέτος δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί, οπότε η ομάδα θέλει να τα πάει πολύ καλύτερα. Δεν είναι η φιλοδοξία μας να είμαστε πέμπτοι.”

“Από εκεί και πέρα θα πρέπει να βελτιωθούμε και να αναπτύξουμε το μονοθέσιο ώστε να πλησιάσουμε τις τρεις κορυφαίες ομάδες. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι στο βάθρο κατά την διάρκεια της σεζόν. Νομίζω ότι αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!