Στοίχημα και Formula1

Αναπόφευκτο ήταν από την στιγμή που μπήκε στα περισσότερα σπορ το στοίχημα να μην έμπαινε και στην Formula1 πριν μια εικοσαετία περίπου.

Αν και ο τζίρος που εμφανίζεται να παίζεται σε στοιχήματα που έχουν να κάνουν σε σχέση με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν είναι μεγάλος,εντούτοις είναι ένα σεβαστό νούμερο ανά έτος.

Οι περισσότεροι προτιμούν να ποντάρουν στο ειδικό μακροχρόνιο στοίχημα του επόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή και άλλοι σε συγκεκριμένους αγώνες για νικητή ή για pole position.

Φυσικά και κάποιοι πάνε στα πιο ειδικά όπως στα head to head μεταξύ των πιλότων ή στις διαφορές χρόνων πρώτου με δεύτερο και τέλος στην είσοδο του Safety Car στον αγώνα.

Πόσους και πόσους ακούμε να λέμε στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ είναι στημένο;Αυτό μπήκε πρώτο ακούστηκε στην Formula1 στην Σιγκαπούρη το 2008 ενώ μετά το συγκεκριμένο συμβάν δημιουργήθηκαν καχυποψίες για τα πάντα.

Στο σπορ παίζει ρόλο και ο πιλότος αλλά και ο αστάθμητος παράγων της μηχανής που μπορεί να κλατάρει μόλις λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό.

Θεωρώ από την στιγμή που μπαίνει ο τζόγος σε οποιαδήποτε άθλημα ο τηλεθεατής που έχει ποντάρει τα χρήματα του χάνει και την ομορφιά του αθλητισμού.

Δεν βλέπει για να χαρεί τον οποιοδήποτε αγώνα,την δράση,το προσπέρασμα και την αδρεναλίνη που προσφέρει ένα μονοθέσιο.

Όπως και να έρθει ένα αποτέλεσμα πάντα αυτός που παίζει θεωρεί ότι κάτι ανεξήγητο συνέβει για να χάσει τα χρήματα του..

Φυσικά όταν το χρηματικό όριο του καθενός είναι για χαβαλέ τότε το ιδανικό όπως λένε και αρκετοί που ασχολούνται με το στοίχημα είναι πάντα ο live στοιχηματισμός.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι λεπτό και έχει πολλές απόψεις απόλυτες σεβαστές από όλους.Αλλά πρώτα το άθλημα και μετά το στοίχημα…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS