Στο ράλι Αζόρες με Skoda Fabia RS Rally2 ο Sebastien Loeb 

O Sebastien Loeb θα συμμετάσχει στο ράλι Αζόρες με Skoda Fabia RS Rally2, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. Συνοδηγός του η Laurente Godey. 

Όλοι περιμένουμε τον Sebastien Loeb να επιστρέψει στο WRC. Μόνο που ο Γάλλος πολυπρωταθλητής έκανε μια ανακοίνωση η οποία άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές του. Ο Αλσατός θα συμμετάσχει στο ράλι Αζόρες, πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia RS Rally2. Ο αγώνας θα προσμετρήσει στο TER Series και συνοδηγός του θα είναι η σύντροφος του Laurente Godey. 

Η προετοιμασία και το service, θα είναι υπό την αιγίδα της Toksport. Με Skoda Fabia Rally2, θα τρέξει ένας ακόμη παλιός γνώριμος του WRC, o Andreas Mikkelsen. 

Το ράλι Αζόρες, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Sebastien Loeb έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε επιλεγμένους αγώνες με την M-Sport. Η βρετανική ομάδα όμως έχει ρίξει όλο της το βάρος στον Ott Tanak, ποντάροντας αρκετά στον Εσθονό. 

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Χρήστος Κονδύλης

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ με ιδιαίτερη αδυναμία στο WRC. Η αγάπη μου για το σπορ με έφερε άλλωστε στο f1racingnews.gr. Από την στήλη αυτή θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο WRC και όχι μόνο!

F1RACINGNEWS