Στο ράλι Μόντε-Κάρλο ο Ιορδάνης Σερδερίδης για την M-Sport

Εσάνς από Ελλάδα θα περιέχει το ράλι Μόντε-Κάρλο αφού ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα αποτελέσει το τρίτο μπάκετ της M-Sport.

Άρωμα Ελλάδας στην M-Sport. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα είναι ο τρίτος οδηγός της M-Sport το ράλι Μόντε-Κάρλο. Αυτή θα είναι η πέμπτη συνολικά συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές του ήταν με αυτοκίνητα κατηγορίας R5 (τρεις φορές) και μια φορά πίσω από το τιμόνι ενός Citroen DS3 World Rally Car.

Καλύτερη του επίδοση φέτος ήταν η έβδομη θέση γενικής κατάταξης στο ράλι Σαφάρι με Ford Puma. H πρώτη του φορά στην άσφαλτο ήταν στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο ράλι Καταλονίας.

Φυσικά στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Ott Tanak και Pierre Louis-Loubet, στην πρώτη πλήρη σεζόν του Γάλλου το 2023. Έτσι λοιπόν ολοκληρώνεται κατ’αυτό τον τρόπο η τριπλέτα των Puma στην M-Sport.

Εκτός από το Μόντε-Κάρλο, ο 58χρονος οδηγός θα ενισχύσει την ομάδα του Rich Millener στα ράλι Μεξικού,Σαρδηνίας και Σαφάρι.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Χρήστος Κονδύλης

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ με ιδιαίτερη αδυναμία στο WRC. Η αγάπη μου για το σπορ με έφερε άλλωστε στο f1racingnews.gr. Από την στήλη αυτή θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο WRC και όχι μόνο!

F1RACINGNEWS