Στο DTM ο Albon παράλληλα με την Red Bull

O Alex Albon θα αγωνιστεί σε επιλεγμένους αγώνες του DTM παράλληλα με τον ρόλο του ως τρίτος οδηγός της Red Bull για το 2021.

Ο Ταϊλανδός θα πάρει μέρος σε αγώνες που δεν θα συμπίπτουν με τις υποχρεώσεις του ως τρίτος οδηγός και οδηγός προσομοίωσης για την ομάδα της Red Bull.

O Albon μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε την φετινή χρονιά αντικαταστάθηκε από τον Sergio Perez.

O Liam Lawson από το πρόγραμμα ακαδημιών της Red Bull θα αγωνιστεί επίσης στο DTM.

“Οδηγοί της Formula 1 όπως ο Alex Albon, πρωταθλητές του DTM όπως ο Rene Rast, επαγγελματίες του GT και νεαρά ταλέντα όπως o Liam Lawson ο οποίος είναι ένας οδηγός υψηλών προδιαγραφών δημιουργεί με τον τρόπο που θα ήθελα το line up για την σεζόν του 2021.” είπε ο επικεφαλής του DTM Gérard Berger.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS