Στην Renault αισιοδοξούν για καλό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Μπορεί να ηττήθηκαν οι Γάλλοι στις κατακτηρίες δοκιμές απο τα μονοθέσια της Mclaren και Racing Point αλλά πιστεύουν ότι έχουν τον ρυθμό για ένα καλό πλασάρισμα στη δεκάδα.

Τόσο ο Daniel Ricciardo όσο και ο Esteban Ocon έδειξαν σταθερότητα στην απόδοση τους και δεν είχαν θέματα αξιοπιστίας στην μονάδα ισχύος της Renault μέχρι στιγμής σε όλες τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έως χθες στο Silverstone.

Η Renault αντικατέστησε την Παρασκευή το βράδυ το σασί του Αυστραλού λόγω αστοχίας των ινών,με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να είναι λιγότερο νευρικό στις ενδιάμεσες και γρήγορες στροφές της πίστας.

H όγδοη και ένατη θέση στην σχάρα του grid από που και θα εκκινήσουν τον αγώνα σε λίγες ώρες τους δίνει αν μη τι άλλο την προοπτική να παλέψουν για την βαθμολογούμενη δεκάδα.Θα το πράξουν;Άγνωστο.

Ο γαλλικός κολοσσός το χρειάζεται άμεσα το καλό αποτέλεσμα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους καθώς όπως αποκαλύφθηκε προ ολίγων ημερών οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα και ζητείται τρόπος έστω και μέσω της F1 ώστε να ανεβάσει και πάλι τις μετοχές της.

Renault

Ο Αυστραλός αν και έχει αποφασίσει να φύγει για την Mclaren του χρόνου δείχνει αξιοσέβαστο επαγγελματισμό και δείχνει σε όλους τους επικριτές του ότι μονάχα αδιάφορος δεν είναι απέναντι στην τωρινή του ομάδα.

Αρκετές μουρμούρες έχει ακούσει τελευταία και ο ίδιος θέλει να αποδείξει εντός πίστας οτι δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Για να δούμε μπορούν σήμερα τα κίτρινα μονοθέσια να κάνουν το μπάμ και να φτάσουν σε τέτοια σημεία απόδοσης που όχι μόνο θα διακριθούν ανάμεσα στις μεσαίες ομάδες αλλά θα τα στείλουν και στο βάθρο;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS