Στην Red Bull Powertrains και άλλα μέλη από την Mercedes

Η Red Bull ανακοίνωσε την πρόσληψη 5 ακόμα ατόμων από την Mercedes, για την δημιουργία της “Red Bull Powertrains”

Στις 23 Απριλίου η Red Bull ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ben Hodgkinson, στη θέση του “technical director” της “Red Bull Powertrains. Σε συνέχεια της πρόσληψης του Hodgkinson, η Αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη πέντε ακόμα ατόμων, προερχόμενοι από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Mercedes.

Αναλυτικά τα άτομα που προσλήφθηκαν και οι θέσεις τους:

Steve Blewett – PU Production Director
Omid Mostaghimi – Head of Powertrains Electronics and ERS
Pip Clode – Head of Mechanical Design ERS
Anton Mayo – Head of PU Design ICE
Steve Brodie – Group Leader ICE Operations

Red Bull Powertrains
Max Verstappen, PortugueseGP 2021

Christian Horner – Team principal & CEO της Red Bull Racing:

Η αποστολή της Red Bull να φέρει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της στη Formula 1 μέσω της Red Bull Powertrains είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική επιχείρηση αλλά και εξαιρετικά απαιτητική. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία θα επιτευχθεί μόνο φέρνοντας το καλύτερο και λαμπρότερο ταλέντο, παρέχοντάς τους τα σωστά εργαλεία και δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον στο οποίο μπορούν να ευδοκιμήσουν“.

“Ο σημερινός διορισμός σε βασικές αρμόδιες θέσεις, δείχνουν την ισχυρή δέσμευσή μας σε αυτούς τους στόχους και σίγουρα επωφελούμαστε από την πανεπιστημιούπολη μας που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχουμε πρόσβαση σε έναν τεράστιο πλούτο μηχανικών“.

Δουλεύοντας με τον νέο μας τεχνικό διευθυντή, τον Ben Hodgkinson και μαζί με βασικό προσωπικό που διατηρείται από την Honda Racing Development, κάθε ένα από τα ανώτερα στελέχη που ανακοινώθηκαν σήμερα, φέρνουν πλούτο εμπειρίας, τεχνογνωσίας και καινοτομίας στο πρόγραμμα Red Bull Powertrains και μας παρέχει την πιο δυνατή τεχνική πλατφόρμα για το μέλλον“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.

F1RACINGNEWS