ΝΕΑ

David Schumacher : Στην F3 με την Charouz Racing

O David Schumacher θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 3 το 2020 με την Charouz Racing μαζί με τους Niko Kari και Igor Fraga.

Ο γιος του πρώην οδηγού της Formula 1 Ralf Schumacher και ανιψιός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael, έκανε το ντεμπούτο του στην F3 στον τελευταίο αγώνα της προηγούμενης σεζόν στην Ρωσία με την Campos Racing.

Schumacher

Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος και ευγνώμων που κάνω το επόμενο βήμα στο πρωτάθλημα της Formula 3 με την Charouz. Οδήγησα τους δύο τελευταίους αγώνες την προηγούμενη χρονιά και αυτό ήταν μία καλή προετοιμασία για φέτος.” είπε ο David Schumacher.

Έχω να μάθω πολλά για το αυτοκίνητο και αυτό είναι πολύτιμο δεδομένου ότι δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες δοκιμών κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά την φετινή σεζόν και θα προσπαθήσω να τερματίζω όσο πιο ψηλά γίνεται. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).