ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Robert Kubica – Στην Alfa Romeo ως τρίτος οδηγός

Ο Robert Kubica θα είναι ο τρίτος οδηγός της Alfa Romeo για την σεζόν του 2020 καθώς η Ιταλική ομάδα εξασφάλισε μία νέα συνεργασία με την PKN ORLEN.

Η PKN ORLEN ακολούθησε τον Kubica στην Alfa Romeo από την Williams, καθώς ο Πολωνός  έφυγε από την Βρετανική ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το comeback του την περασμένη χρονιά.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Kubica μπορεί να συνέχιζε την καριέρα του ως τρίτος οδηγός στην Haas ή στην Racing Point. Ωστόσο κατέληξε στην ομάδα με την οποία έκανε έκανε το ντεμπούτο του το 2006.

“Είμαι πολύ χαρούμενος να ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου καθώς έρχομαι στην Alfa Romeo Racing Orlen. Αυτή η ομάδα κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και χαίρομαι που θα δω κάποια πρόσωπα από τα χρονιά μου στο Hinwil. ” Δήλωσε ο Kubica.

Robert Kubica

“Ο χρόνος και οι συνθήκες είναι προφανώς διαφορετικές. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα βρω την ίδια αποφασιστικότητα και πείνα για να πετύχω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την Alfa Romeo Racing ORLEN να κάνει το επόμενο βήμα.” πρόσθεσε.

Ακόμα ο Fredeeic Vasseur δήλωσε ενθουσιασμένος που ο Robert Kubica θα βρίσκεται στην Alfa Romeo την νέα σεζόν.

“Είμαστε ευτυχείς να καλωσορίσουμε τον Robert πίσω στο σπίτι και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δουλέψουμε μαζί του.”

“Είναι ένας οδηγός που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ένας από τους πιο λαμπρούς της γενιάς του και ένας που έδειξε την αληθινή έννοια της ανθρώπινης αποφασιστικότητας στον αγώνα του να επιστρέψει στους αγώνες μετά το ατύχημα του. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!