Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Στην Williams και το 2024 ο Sargeant

Η Williams ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Logan Sargeant και το 2024, κλείνοντας οριστικά την εκρεμότητα για το grid της F1 την επόμενη σεζόν

Έως το GP Abu Dhabi η μοναδική εκρεμότητα για το 2024 ήταν το ποιός θα ήταν teammate του Alexander Albon στην Williams. Στο τριήμερο που διεξήχθη στο “Yas Marina Circuit” ακούστηκαν τα ονόματα των Frederik Vesti, Théo Pourchaire και Mick Schumacher, για αντικαταστάτες του Logan Sargeant.

Ωστόσο η Βρετανική ομάδα (σ.σ. πλέον ανήκει στην Αμερικανική Dorilton Capital) ανακοίνωσε την παρουσία του Αμερικανού οδηγού στο cockpit της Williams και για το πρωτάθλημα της F1 του 2024

Είμαι ικανοποιημένος που συνεχίζουμε και το 2024, το ταξίδι μας, μαζί με τον Logan“, ανέφερε αρχικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Williams, James Vowles.

Ο Logan έχει επιδείξει τεράστιες ικανότητες υπό την πίεση της παγκόσμιας σκηνής, καθιστώντας τον ιδανικό οδηγό για την ομάδα μας. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες την ερχόμενη σεζόν“.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την Williams Racing και για τη σεζόν του 2024“, δήλωσε ο Logan Sargeant.

Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με την ομάδα μέχρι στιγμής, και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως οδηγός σε ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο group, όπως είναι αυτό της Williams“.

Έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας την επόμενη χρονιά“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.