Στην Red Bull έως το 2028 ο Verstappen

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen υπέγραψε πενταετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Red Bull, σε μια συμφωνία που θα τον κρατήσει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2028.

Μετά την κατάκτηση του παρθενικού του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2021, ο Max Verstappen υπέγραψε μακροχρόνια επέκταση του συμβολαίου του, η οποία θα κρατήσει τον 24χρονο Ολλανδό οδηγό αποκλειστικά στην Oracle Red Bull Racing Team μέχρι το τέλος του 2028.

Μιλώντας για το νέο πενταετές συμβόλαιο, ο Max δήλωσε: “Μου αρέσει πραγματικά να είμαι μέλος της Oracle Red Bull Racing Team, οπότε η επιλογή να παραμείνω μέχρι τη σεζόν 2028 ήταν εύκολη απόφαση. 

Αγαπώ αυτή την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν απλά απίστευτη, ο στόχος μας από τότε που βρεθήκαμε μαζί το 2016 ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε, οπότε τώρα το θέμα είναι να διατηρήσουμε το νούμερο ένα στο μονοθέσιο μακροπρόθεσμα”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Red Bull Racing και επικεφαλής της ομάδας Christian Horner πρόσθεσε: “Το γεγονός ότι ο Max υπέγραψε με την Oracle Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028 είναι μια πραγματική δήλωση προθέσεων. 

Ο άμεσος στόχος μας είναι η διατήρηση του τίτλου του Max στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά αυτή η συμφωνία δείχνει επίσης ότι αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της ομάδας.

Με το τμήμα κινητήρων της Red Bull να εργάζεται για τους νέους κανονισμούς κινητήρων για το 2026, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τον καλύτερο οδηγό και στο grid για το συγκεκριμένο μονοθέσιο”.

Η νέα πενταετής παράταση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2028 και έρχεται να προστεθεί στην αρχική συμφωνία που κάλυπτε τη σεζόν 2023.

Verstappen
MV2028

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS