Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Steiner – “Έχουμε και τα 2 μονοθέσια πίσω”

Ο Guenther Steiner εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τερματισμό και των 2 οδηγών της Haas στον σημερινό αγώνα.

Σε έναν αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε με βροχή και τελείωσε με τα σλικ, η Haas τερμάτισε τον αγώνα και με τα 2 μονοθέσια. Ο Nikita Mazepin πέτυχε το πρώτο αποτέλεσμα σε αγώνα στην F1. Ο Mick Schumacher κατέλαβε την 16η θέση και ήταν καλός σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο.

Guenther Steiner – Team principal της “URAL KALI Haas F1 Team”:

Είχαμε και τα 2 μονοθέσια πίσω. Αυτό είναι καλό, ειδικά σε έναν αγώνα αρκετά γεμάτο και με τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Υπήρξαν μερικά εμπόδια στο δρόμο μας, αλλά τελικά ανακάμψαμε και τελειώσαμε τον αγώνα, με τον Mick και τον Nikita να βλέπουν την καρό σημαία, κάτι το οποίο είναι αρκετά καλό γεγονός“.

Steiner
AUTODROMO INTERNAZIONALE ENZO E DINO FERRARI, ITALY – APRIL 18: Mick Schumacher, Haas F1, in the pit lane during the red flag period during the Emilia Romagna GP at Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari on Sunday April 18, 2021 in imola, Italy. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Αυτό είναι ακριβώς που θέλω πάντα. Να κάνουμε τους γύρους και τα παιδιά να μαθαίνουν. Θέλω να συνεχίσουν να βελτιώνονται και ειδικά για τον Nikita ήταν καλό που τελείωσε σήμερα τον αγώνα, αφού στο Μπαχρέιν έμεινε εκτός. Τώρα έχει έναν πλήρη αγώνα στο ενεργητικό του. Ο Mick ανέκαμψε από το πρώτο μέρος του αγώνα. Παρά το αποτέλεσμα σήμερα, αυτό που σε κάνει χαρούμενο είναι ότι έχουμε σημειώσει πρόοδο“.

Steiner
Ο Mazepin στα pits

Αυτό ήταν δικό μας σχέδιο, αν μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Με λιγότερα λάθη και περισσότερη απόδοση. Για αυτό είμαστε εδώ για φέτος“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok, Discord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.