Συνεχίζει να μην βρίσκει ρυθμό ο Albon

Δυστηχώς για ακόμα μια φορά ο Alexander Albon απογοητεύεσαι με την απόδοση του στις κατακτηρίες δοκιμές το μεσημέρι του Σαββάτου στο Silverstone.

O οδηγός της Redbull σαν να δείχνει ότι έχει επηρεαστεί από την σύγκρουση που είχε με τον Hamilton στους τελευταίους γύρους στο πρώτο αγώνα της χρονιάς και του στέρησε σίγουρα το βάθρο στην Αυστρία.

Από τότε εμφανίζεται χωρίς ρυθμό κυρίως σε κατακτηρίες δοκιμές ενώ παράλληλα έχει μεγαλη διαφορά σε χρόνο από τον ομοσταύλο του,δείγμα του ότι δεν έχει βρει ακόμα το ανάλογο set-up στο μονοθέσιο του.

Albon

Ο Albon θα εκκινήσει από την δωδέκατη θέση του grid και καλείται να δώσει απαντήσεις στην πίστα στην ομάδα του και κυρίως στον Dr Helmut Marko,ο οποίος τέτοια εποχή πέρυσι του έδωσε μια θέση στην Redbull.

Σαφώς και δεν περίμενε κανείς να βρεθεί σε χρόνους και αποτελέσματα μπροστά από τον Max Verstappen αλλά έστω ότι θα τον πίεζε και θα ήταν κοντά του ώστε ο Ολλανδός να νιώθει και μια εσωτερική απειλή.

Ας ευχηθούμε ότι θα βρεί γρήγορα τον ευατό του και αγωνιστικό ρυθμό γιατί ο Gasly δείχνει έτοιμος να ξαναπάρει την θέση πίσω που έχασε τέτοια εποχή στην Αυστριακή ομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS