Σημάδια βελτίωσης στη Ferrari

Tις τελευταίες έξι βδομάδες και μετά τον αγώνα στο Mugello οι αναβαθμίσεις έφεραν σημάδια ανάκαμψης στο μονοθέσιο της Ferrari.

Στην Imola η δουλειά φάνηκε να είναι αποδοτική.Η SF1000 από πλευράς αεροδυναμικής με τις νέες αναβαθμίσεις στην μπροστινή πτέρυγα έφεραν αποτέλεσμα.

Η νέα διαμόρφωση στο εμπρός ρύγχος έχει βοηθήσει πάρα πολύ ώστε το μονοθέσιο να είναι πιο αποδοτικό και πιο σταθερό στις στροφές και στις ευθείες.

Οι ροές του αέρα είναι σαφώς καλύτερες προς το πίσω μέρος του μονοθεσίου.

Το στοίχημα του κινητήρα είναι σημαντικό για το 2021 για αυτό στο Μαρανέλο έχουν ξεκινήσει από τώρα την εξέλιξη του V6 με παράλληλη δουλειά στο τούρμπο και στο MGU-H.

Αυτή η πρόοδος είναι σημαντική για το τέλος της σεζόν αλλά κυρίως για το 2021.

Οι νέες αναρτήσεις έχουν αποδώσει με τα πιο λεπτά set-up και η φθορά των ελαστικών έχει πέσει κατά πολύ κάτι που βασάνιζε από πέρυσι τους κόκκινους.

Το νέο anti-roll bar βοηθάει στο να μην γλιστράει η SF1000 όπως στους προηγούμενους αγώνες.

Στις στροφές το μονοθέσιο έχει καλύτερη και πιο σταθερή συμπεριφορά με τις νέες ρυθμίσεις και τα διοικητικά στελέχη ελπίζουν σε κάτι καλό για του χρόνου.

Ας ελπίσουμε η κορυφαία ομάδα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να βρει το δρόμο της για να έχουμε ένα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα το 2021.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS