O Andrew Shovlin δήλωσε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Valtteri Bottas στο πρωινό σκέλος της πρώτης ημέρας των δοκιμών επηρέασε και τον Lewis Hamilton.
Η πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο για την Mercedes, καθώς ο Bottas έγραψε μόλις 6 γύρους στο πρώτο σκέλος της ημέρας λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο Lewis Hamilton δυσκολευόταν πολύ να βρει ισορροπία με την W12.
“Ήταν μία κακή αρχή της χρονιάς για εμάς. Χάσαμε λίγο-πολύ όλο το πρωί με τον Valtteri, καθώς είχε θέμα με το κιβώτιο ταχυτήτων κι όλη η δουλειά κατά την διάρκεια του μεσημεριού σήμανε ότι θα καθυστερήσουμε και στο απογευματινό σκέλος με τον Lewis,” δήλωσε ο Shovlin.
“Όταν βγήκαμε στην πίστα ήταν ξεκάθαρο ότι το μονοθέσιο δεν είχε την σωστή ισορροπία κι, ενώ κάναμε πρόοδο κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση του μονοθεσίου κι είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε δουλειά.”
“Είμαστε κατά κάποιον τρόπο πίσω στο πρόγραμμά μας και πρέπει να βρούμε ισορροπία και ταχύτητα, αλλά έχουμε μόλις δύο μέρες, για να αναστρέψουμε την κατάσταση.”
Ακούστε ξανά τις χειμερινές δοκιμές από το 9ωρο GP2 PODCAST…GP2 του F1racingnews.gr
Διαβάστε όλες τις δηλώσεις των κατασκευαστών από τις δοκιμές εξέλιξης εδώ.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.