Sebastian Vettel – “Στόχος να βρούμε την σωστή ισορροπία για αύριο”
Ο Sebastian Vettel είπε πως ο σκοπός είναι να βρεθεί η σωστή ισορροπία για τις κατατακτήριες και να βεβαιωθεί πως θα ‘γράψει’ αρκετούς γύρους αύριο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Sebastian Vettel
“Δεν ήταν εύκολο να γράψουμε γύρους, επειδή αν και η πίστα είχε περισσότερη πρόσφυση από πέρυσι, είναι ακόμα αρκετά δύσκολη. Οι συνθήκες ανέμου αποτελούσαν μεγάλη πρόκληση, όμως δεν μας σταμάτησε από το να ολοκληρώσουμε αρκετούς γύρους και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Κάθε γύρος είναι σημαντικός για την κατανόηση του μονοθεσίου και για να γίνουν βελτιώσεις, οπότε ήταν θετικό υπό μία έννοια. Το να βρούμε την σωστή ισορροπία για τις κατατακτήριες και να σημειώσουμε πολλούς γύρους αύριο είναι ο σημερινός μας στόχος.”
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.