Σε τροχιά σταθερότητας ο Alonso..

Κάποιοι είπαν για τον Alonso ότι επέστρεψε στις πίστες για τα τελευταία ένσημα, κάποιοι για τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο και κάποιοι άλλοι για λόγους marketing ή ότι άλλο θέλετε…

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα έπαιζε και δεν θα παίξει ποτέ την υστεροφυμία του και την καριέρα του στα ζάρια. Γύρισε με μοναδικό σκοπό τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο. Τώρα εάν αυτός μπορεί να έρθει με το μονοθέσιο της Alpine είναι ένα άλλο θέμα…

Στην αρχή έψαχνε τα πατήματά του και τώρα βρίσκεται σε τροχιά σταθερότητας, έχοντας κερδίσει τον τελευταίο καιρό τον ομόσταυλό του, αλλά και ξεκλειδώνοντας την δυναμική του συγκεκριμένου μονοθεσίου στο μέγιστο..

Το βλέμμα του είναι ήδη στραμμένο το 2022 και ποντάρει πολλά στην αλλαγή κανονισμών…

Alonso

Ο Alonso δεν ξέρω εάν αδικήθηκε από την ιστορία ή αδίκησε ο ίδιος τον εαυτό του με τις επιλογές του κατά την διάρκεια της καριέρας του..

Η Formula 1 τον χρειάζεται, ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του και ο Ισπανός οφείλει με την απόδοση του εντός πίστας να διαψεύσει τις κασσάνδρες που τον ήθελαν οδηγικά τελειωμένο…

Για να δούμε, θα καταφέρει ο “el nano” στην πίστα της Αυστρίας να πάρει ξανά βαθμούς, ή το νιάτο, Esteban Ocon και ο ενθουσιασμός του θα επισκιάσουν τον 39χρονο Ισπανό.

Με τα γκάζια στο τέρμα, η Alpine θα ήθελε σίγουρα τους διπλούς βαθμούς στο Αυστριακό GP, είτε με μπροστάρη τον Ocon, είτε τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS