ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Sainz – Σε οικειοθελή καραντίνα μπήκε μετά την Αυστραλία

Ο Carlos Sainz Jr. επέλεξε να μπει σε οικειοθελή καραντίνα μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία, όπου κάποια μέλη της McLaren βγήκαν θετικά στον κορωναϊό.

Το Grand Prix της Αυστραλίας τελικά ακυρώθηκε από την FIA την τελευταία στιγμή το προηγούμενο τριήμερο, αφού άνθρωποι που άνηκαν στο δυναμικό της McLaren βγήκαν θετικοί στο φονικό ιό.

Μάλιστα, η ομάδα του Woking αποχώρησε από την Αυστραλία πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση της FIA σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα, μια κίνηση που αποτέλεσε μοχλό πίεσης στην FIA και τους αγωνοδίκες σχετικά με την απόφασή τους.

“Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Αλλά όπως είστε ενήμεροι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είμαι μολυσμένος ή ότι δεν μπορώ να εμφανίσω τα συμπτώματα στη συνέχεια. ” Δήλωσε ο Sainz.

“Για το καλό του καθένα, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε υπεύθυνοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών.”

“Ήταν πολυάσχολες οι τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να οργανώσω τη ζωή μου από τότε.”

“Προφανώς, βαριέμαι λίγο.”

“Υποθέτω πως ο καθένας που είναι σε καραντίνα βαριέται λίγο.”

“Αλλά παράλληλα προσπαθώ να κάνω κάποιο sport. Προσπαθώ να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο και να κάνω μια ποικιλία πραγμάτων που ποτέ δεν θα έκανα εξαιτίας των πολλών ταξιδιών.”

“Απλά ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους μηχανικούς, τους ανθρώπους που έμειναν εκεί στην Αυστραλία. Να τους στείλω θετικά vibes, θετική ενέργεια και μια μια μεγάλη αγκαλιά. Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι θα φύγουμε από αυτή την καραντίνα όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται.”

“Και όσο πιο σύντομα θα φύγουμε, θα πιάσουμε πάλι δουλειά.”

“Και όσο πιο σύντομα ο ιός τελειώσει, θα επιστρέψουμε στους αγώνες.

“Μου λείπει να αγωνίζομαι, μου λείπει να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο με την ομάδα μου.”

“Αλλά στο τέλος γνωρίζεις πως αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Είναι κάτι που χρειάζεται να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται και γι’αυτό, καλύτερα να μείνουμε σπίτι. Καλύτερα να μείνουμε σε καραντίνα και να μην κάνουμε πολλά”.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.