ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Albon – Σε κάθε FP1 δυσκολεύομαι

Ο Alexander Albon λέει ότι μαθαίνει γρήγορα με την Red Bull, ακόμα και αν η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών σε κάθε Σαββατοκύριακο παραμένει δύσκολη.

Ο Albon έχοντας αγωνιστεί για μόλις 12 αγώνες στην Formula 1 με την Toro Rosso πήρε προαγωγή στην Red Bull μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα αντικαθιστώντας τον Pierre Gasly.

O Ταϊλανδός έκανε μία εξαιρετική αρχή με την Red Bull καθώς σε τέσσερις αγώνες πέτυχε δύο πέμπτες και δύο έκτες ενώ μάλιστα στην Ρωσία εκίνησε από το pit lane.

Μετά τον αγώνα της Κυριακής στο Sochi o Albon δήλωσε ότι νοιώθει όλο και πιο άνετα με το μονοθέσιο της Red Bull. Αλλά παρ’ όλα αυτά λέει πως σε κάθε εναρκτήρια περίοδο σε κάθε πίστα δυσκολεύετε.

Albon

“Αισθάνομαι αυτή την στιγμή πως σε κάθε FP1 δυσκολεύομαι.” είπε ο Albon.

“Γίνεται καλύτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και προς το τέλος είναι λίγο πολύ εντάξει. Απλά πρέπει να βρίσκω τον ρυθμό και την ταχύτητα νωρίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.”

“Θα έρθει, με περισσότερους γύρους. Η Ρωσία ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, ειλικρινά, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο.”

H καμπύλη μάθησης του Albon λογικά θα υποχωρήσει καθώς στις εναπομείναντες πέντε πίστες, ο Ταϊλανδός έχει οδηγήσει μόνο στο Abu Dhabi.

“Νομίζω μόνο το Abi Dhabi είναι μία από τις υπόλοιπες πίστες που έχω βρεθεί.”

“Ξέρω ότι η Suzuka δεν είναι μία εύκολη πίστα να μάθεις, καθώς ακόμα μαθαίνω το αυτοκίνητο, αλλά είμαι έτοιμος.”

Albon

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).