Ο Schumacher είναι έτοιμος να οδηγήσει την F2004 του πατέρα του

O Mick Schumacher αναμένει μία “ξεχωριστή” και “συναρπαστική” εμπειρία, όταν θα έχει την ευκαιρία να οδήγησε σε μια εκδήλωση την Ferrari F2004 του πατέρα του  στο Hockenheim.

Πριν από το Γερμανικό GP, ο Mick, γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael. Θα οδηγήσει το μονοθέσιο με το οποίο ο πατέρας του κέρδισε τον έβδομο και τελευταίο τίτλο στην καριέρα του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει Formula 2 στο Hockenheim. Με τον Schumacher να βρίσκεται πλέον στην 14η θέση στην πρώτη του χρονιά.

“Νομίζω ότι θα είναι ξεχωριστό” είπε ο Schumacher.

“Έχω πολύ καλές αναμνήσεις στο Hockenheim, ειδικά απ’ όταν κέρδισα τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Formula 3 εκεί την προηγούμενη χρονιά. Το να οδηγήσω αυτό το μονοθέσιο εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι εκπληκτικό.”

“Είμαι ήδη πολύ ενθουσιασμένος. Απλά ελπίζω ότι όλοι θα διασκεδάσουν όσο εγώ.”

“Δεδομένου ότι η F2004 ήταν ένα τόσο κυρίαρχο αυτοκίνητο θα είναι συναρπαστικό για μένα να μάθω πως αισθάνεται να το οδηγείς.”

“Θα είναι συναρπαστικό να βιώσω την δύναμη του κινητήρα. Είμαι πολύ περίεργος να καταλάβω πως αισθάνεται να οδηγείς αυτοκίνητα από εκείνη την εποχή.”

Ο Schumacher ο οποίος είναι μέλος των ακαδημιών της Ferrari είχε οδηγήσει και στο Βελγικό Grand Prix του 2017 την Benetton B194 του πατέρα του με την οποία είχε κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

” Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν θα μπορούσα να έκανα κάποιους γύρους προετοιμασίας. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω και θα δω.” εξήγησε ο Schumacher.

“Θα δοκιμάσουμε το κάθισμα το Σάββατο το πρωί αλλά είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει καλά.”

“Στην τελική, θα είναι δοκιμαστικοί γύροι για ευχαρίστηση και θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου της Ferrari που μου έδωσε την ευκαιρία.”

Ερωτηθείς αν είχε κάποιες συγκεκριμένες αναμνήσεις από τον μπαμπά του να οδηγάει το συγκεκριμένο μονοθέσιο, ο Schumacher απάντησε. “Για να είμαι ειλικρινής όχι “

“Προφανώς ξέρω τι κατόρθωσε με την F2004. Και ότι κέρδισε το Γερμανικό Grand Prix εκείνη την χρονιά αλλά ήμουν πολύ μικρός.”

“Έχω δει τα καλύτερα στιγμιότυπα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν έχω πραγματικές αναμνήσεις από αυτό. Θυμάμαι περισσότερο τους αγώνες μας στον κήπο του σπιτιού.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS