Formula 1ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σαν σήμερα στην F1 – 8/1

2006

Λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του και μετά από μία απογοητευτική σεζόν το 2005, ο Michael Schumacher δήλωσε ότι πλέον η συνταξιοδότηση ήταν πλέον μία επιλογή.

“Αν δεν έχω την ευκαιρία να κερδίσω αγώνες και να παλέψω για τον τίτλο, δεν νομίζω ότι θα ήθελα να επεκτείνω την καριέρα μου. Στην Formula 1 δεν μπορείς να αντέξεις να μένεις στάσιμος. Θέλω να ξέρω που πορευόμαστε.”

Επίσης είπε ότι η σεζόν του 2005 ήταν καταστροφική και ότι η Ferrari είχε γίνει απρόσεκτη μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας.

Είναι μάλλον σχόλια τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν και ως κριτική στην ομάδα του, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν είχε κάνει ο Γερμανός σε όλη του την καριέρα.

O Schumacher τελικά παρόλο που πάλεψε για το πρωτάθλημα το 2006 αποσύρθηκε τελικά στο τέλος της σεζόν για να επιστρέψει ξανά το 2010.

2009

To Donington Park ανακοίνωσε ότι είχε εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για να φέρουν την πίστα στις προδιαγραφές που απαιτούνται από την FIA.

Ωστόσο το πλάνο απέτυχε καθώς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα κεφάλαια!!

Σαν σήμερα

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).