Σαν σήμερα στην F1 – 4/1

1971

Οι διοργανωτές του Grand Prix του Μεξικού πλήρωσαν για τις χαοτικές σκηνές του περσινού αγώνα με ακύρωση του αγώνα.

Ο επικεφαλής της FIA Henri Treu αναφέρθηκε σε σκανδαλώδη γεγονότα που δημιούργησαν μία εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για τους οδηγούς.

Αρκεί να πούμε ότι ο η πίστα είχε περισσότερο κόσμο απ’οσο μπορούσε να υποστηρίξει με τους θεατές να βρίσκονται μέχρι και μέσα στην πίστα.

2001

Ο Eddie Jordan ανακοίνωσε ότι η Jordan θα συμμετάσχει στην σειρά τετράχρονων αγωνιστικών σκαφών Honda Formula.

2008

O Yu Zhifei, ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάει η Formula 1 στην Κίνα, φυλάκισης για τέσσερα χρόνια ως αποτέλεσμα της συμμετοχής του σε σκάνδαλο διαφθοράς.

2008

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari Jean Todt ανακοίνωσε ότι ο Michael Schumacher απέρριψε την ευκαιρία να αναλάβει την θέση του team manager.

“Ήταν ο καλύτερος υποψήφιος για αυτήν την δουλειά, αλλά δεν την ήθελε.”

Αργότερα ο Schumacher σχολίασε: “Όταν είδα πόσο πάθος και αφοσίωση έβαλε στην δουλειά του, ότι βρισκόταν κάθε μέρα στο Maranello, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, αναρωτήθηκα αν το χρειάζομαι αυτό. Απλώς όχι.”

Σαν σήμερα

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS