ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σαν σήμερα στην F1 – 30/11

1966

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Φινλανδός πρώην οδηγός της Formula 1, Μika Salo. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 με την Lotus mugen-Honda οδηγώντας για λογαριασμό της τους δύο τελευταίους αγώνες. Από το 1995 έως το 1997 αγωνίστηκε με την Tyrell κατακτ΄ωντας συνολικά 12 βαθμούς. Ήταν ο οδηγός που αντικατέστησε τον Μichael Schumacher για έξι αγώνες το 1999 μετά το ατύχημα του τελευταίου στο Silverstone κατακτώντας 2 βάθρα. Το 2000 μετακινήθηκε στη Sauber-Petronas χωρίς ιδιαίτερα καλά αποτελε΄σματα, ενώ την τελέυταία του χρονιά έγινε οδηγός της νεοσύστατης Toyota το 2002 κατακτώντας δύο βαθμούς. Μετά την αποχώρησή του αγωνίστηκε στους αγώνες του LeMans.

Σαν σήμερα
2004

O Kimi Raikkonen είχε μια ντροπιαστική στιγμή καθώς φωτογγραφήθηκε την ώρα που παρενοχλούσε μια τραγουδίστρια και στην συνέχεια λιποθύμισε πάνω σε ένα φουσκωτό δελφίνι έξω από ένα nightclub στα Gran Caneria. Eπτά ώρες αργότερα ο Φινλανδός δήλωσε: ”Με συγχωρείτε αλλά είχα πιει μερικα΄ ποτά παραπάνω και χόρευα και γιατί να μη το κάνω; ”

Σαν σήμερα
2006

Σαν σήμερα ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, Mika Hakkinen, επέστρεψε για λίγο στο μονοθέσιο της Mclaren για τις χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης. Ήταν τρία δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού πραγματοποιώντας συνολικά 77 γύρους.

Σαν σήμερα

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.