ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σαν σήμερα στην F1 – 7/8

Σαν σήμερα το 1944

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Dave Morgan, ο οποίος συμμετείχε σε έναν μόνο αγώνα σε όλη του την καριέρα, στο Βρετανικό Grand Prix του 1975, οδηγώντας για λογαριασμό της Surtees. Τελικά, κατετάγη 18ος, παρ’ όλο που δεν τερμάτισε.

Σαν σήμερα το 1966

Διεξήχθη το Γερμανικό Grand Prix, με νικητή τον Jack Brabham. O Brabham πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δεύτερος τερμάτισε ο John Surtees, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Jochen Rindt.

Jack Brabham, Brabham, German Grand Prix 1966
Σαν σήμερα το 1983

Διεξήχθη το Γερμανικό Grand Prix, με νικητή τον Rene Arnoux. O Arnoux πήρε μία άνετη νίκη για λογαριασμό της Ferrari, με τον Andre de Cesaris να τερματίζει δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε ο Riccardo Patrese, στον πρώτο, ουσιαστικά, τερματισμό του εκείνη την χρονιά.

German Grand Prix 1983
Σαν σήμερα το 1988

Διεξήχθη το Ουγγρικό Grand Prix, με νικητή τον Ayrton Senna. Δεύτερος τερμάτισε ο Alain Prost, με την McLaren να κάνει άλλο ένα 1-2, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Thierry Boutsen. O Nigel Mansell αγωνίστηκε, παρά το γεγονός ότι είχε ανεμοβλογιά. Κάποια στιγμή, βρέθηκε στην δεύτερη θέση, αλλά, εν τέλει, εγκατέλειψε από την όγδοη θέση, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Ayrton Senna & Alain Prost, McLaren, Hungarian Grand Prix 1988

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.