Σαν σήμερα στην F1 – 11/10

Σαν σήμερα το 1911

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Nello Pagani, ο οποίος συμμετείχε στο Ελβετικό Grand Prix του 1950. Σε αυτόν τον αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση.

Σαν σήμερα το 1928

Γεννήθηκε ο  Alfonso Antonio Vicente Eduardo Angel Blas Francisco de Borja Cabeza de Vaca y Leighton, 11th Marquess of Portago, γνωστός ως Alfonso de Portago, ο οποίος συμμετείχε σε πέντε αγώνες την διετία 1956-1957 για λογαριασμό της Ferrari. Το καλύτερό του αποτέλεσμα ήταν η δεύτερη θέση στο Βρετανικό Grand Prix του 1956, την οποία μοιράστηκε με τον Peter Collins. O de Portago ήταν κι εξαιρετικός στο bobsleigh, χάνοντας για πολύ λίγο ένα μετάλλιο στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 1956.

Σαν σήμερα το 2015

Διεξήχθη το Ρωσικό Grand Prix, με νικητή τον Lewis Hamilton. Οι όποιες ελπίδες είχε ο Nico Rosberg για το πρωτάθλημα σχεδόν εξανεμίστηκαν, όταν εγκατέλειψε στον 7ο γύρο, ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση. Έτσι, ο Lewis Hamilton πήρε τα ηνία και την νίκη, με τον Sebastian Vettel να τον ακολουθεί. Στην τρίτη θέση βρισκόταν ο Sergio Perez εωσότου τον προσπέρασαν οι Valtteri Bottas και Kimi Raikkonen, με τους δύο τους να έχουν σύγκρουση στον τελευταίο γύρο, με ευθύνη του Raikkonen και τον Perez να αρπάζει, τελικά, την τρίτη θέση.

Kimi Raikkonen & Valtteri Bottas, Russian Grand Prix 2015

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts