Σαν σήμερα το 1931
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Eugenio Castelloti, ο οποίος θεωρούταν ως ένα μεγάλο προτζεκτ για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Ιταλίας, κάτι που αποδείχθηκε στην σεζόν του 1955, όταν και τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα οδηγών. Δυστυχώς, η καριέρα του διήρκησε μόλις 14 αγώνες, καθώς σκοτώθηκε σε ατύχημα κατά την διάρκεια δοκιμών το 1957.
Σαν σήμερα το 1976
Διεξήχθη το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με νικητή τον James Hunt. Με αυτή του την νίκη, ο Hunt μείωσε την διαφορά με τον Niki Lauda στους 3 βαθμούς. Ο Lauda τερμάτισε τρίτος, με την Ferrari να εξασφαλίζει, με αυτό το αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Σαν σήμερα το 2004
Διεξήχθη το Ιαπωνικό Grand Prix, με νικητή τον Michael Schumacher. O Michael πήρε την pole position και είδε πρώτος την καρό σημαία, ενώ ο αδερφός του, Ralf, κατετάγη δεύτερος στις κατατακτήριες και τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα. Αυτό ήταν το τελευταίο 1-2 των αδερφών Schumacher. Ο Takuma Sato έχασε την τρίτη θέση από τον teammate του, Jenson Button, κατά την διάρκεια των τελευταίων pitstops.

Σαν σήμερα το 2010
Διεξήχθη το Ιαπωνικό Grand Prix, με νικητή τον Sebastian Vettel. O Vettel υπερκέρασε το εμπόδιο του αντιπάλου του, Mark Webber, με τους δύο τους να έχουν μία άτυπη μάχη για το ποιος θα πάρει τον ταχύτερο γύρο, με τον Webber να αναδεικνύεται, τελικά, νικητής, γράφοντας τον ταχύτερο γύρο στον τελευταίο γύρο του αγώνα. Τρίτος τερμάτισε ο Fernando Alonso, μπροστά από τις McLaren των Jenson Button και Lewis Hamilton, με τους πέντε πρώτους οδηγούς να χωρίζονται από 31 βαθμούς στην βαθμολογία, με πέντε αγώνες να απομένουν.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.