Ο Carlos Sainz δήλωσε πως η McLaren παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Ferrari αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα.
Η Ferrari παρουσίασε δυο πρόσωπα στο Grand Prix του Μονακό. Το πρώτο είναι το λάθος που δεν επιδιόρθωσε εγκαίρως το πρόβλημα που υπήρχε στο μονοθέσιο του Charles Leclerc. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μονεγάσκος να μείνει εκτός αγώνα. Το δεύτερο πρόσωπο είναι η 2η θέση του Carlos Sainz και το πρώτο βάθρο του Ισπανού οδηγού, με τα χρώματα της Scuderia.
Ο 26χρονός οδηγός δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας για φέτος, παραμένει η McLaren για την 3η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Στο πρωτάθλημα του 2020 η Ferrari κατέλαβε την 6η θέση στους κατασκευαστές, με 131 βαθμούς.
“Χρειαζόμαστε περισσότερα δείγματα. Χρειαζόμαστε περισσότερες πίστες για να δούμε εάν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικό. Ωστόσο πιστεύω πως ο αγώνας μας είναι περισσότερο με την McLaren, παρά με την Red Bull“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Carlos Sainz.
Ο Ισπανός οδηγός παραδέχτηκε πως η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει το Grand Prix του Μονακό, εάν δεν υπήρχε το πρόβλημα πριν τον αγώνα στον Leclerc. Η Ferrari έδειξε πως ήταν ανώτερη έναντι της Mercedes και της Red Bull μέσα στην πίστα.
“Πιστεύω πως ο ρυθμός μας ήταν εκεί, για να κερδίσουμε και δεν μπορέσαμε να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ωστόσο θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον“, πρόσθεσε παρακάτω ο Sainz.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.