ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Sainz – Ο καλύτερος για νούμερο 2

Ο Carlos Sainz είναι και τυπικά οδηγός της Ferrari για τις σεζόν 2021 και 2022.

Πάμε όμως τώρα ένα βήμα παρακάτω.

Ο Ισπανός έχει μαζέψει αρκετές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια σε ομάδες όπως η Renault και η McLaren. Ενώ παράλληλα όλοι οι μηχανικοί που συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν για ένα πιλότο που τον συνοδεύει το λεγόμενο ομαδικό πνεύμα.

Sainz

Ένα ομαδικό πνεύμα που έλειψε από τον ιταλικό κολοσσό την προηγούμενη χρονιά. Καθώς οι πιλότοι της βρίσκονταν διαρκώς σε κόντρα εκτός και κυρίως εντός πίστας.

Στο Μαρανελο τα τελευταία 25 χρόνια η ομάδα κυρίως δουλεύει πάνω σε έναν πιλότο και έχει τον δεύτερο όσο κακό και εάν ακούγεται αυτό για συμπλήρωμα ή βοηθητικό.

Παραδείγματα πολλά,όπως ο Ιρβάιν,ο Μπαρικέλο,ο Μάσα και τελευταία ο Ραικκόνεν.

Sainz

Το project Λεκλερκ θα στηριχτεί όσο πάει και σίγουρα από την τρέχουσα σεζόν το σύνολο της ομάδα θα πέσει πάνω του. Με το μονοθέσιο από δω και στο εξής να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Sainz

O Sainz φάνταζε ως η καλύτερη λύση για να αναδείξει και αυτός το ομαδικό πνεύμα και μάλιστα με ένα συμβόλαιο στα μέτρα της οικονομικής ύφεσης που έφερε η πανδημία.

Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να ακολουθήσει ένα team radio του τύπου κάνε στην άκρη είναι πιο γρήγορος από σένα…Ο Ricciardo,o Vettel,o Alonso ή ο Hamilton;

Ο χρόνος βέβαια θα δείξει αν τελικά οι Ιταλοί πήραν την σωστή απόφαση… 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.