Sainz – “Να στοχεύσουμε σε ένα βάθρο”

Sainz

Ο Carlos Sainz δήλωσε ότι το πρώτο sector ήταν το αδύνατο του σημείο και είπε ότι θα προσπαθήσει να στοχεύσει στον αγώνα, σε μια θέση στο βάθρο των νικητών

Στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σαουδικής Αραβίας ο Carlos Sainz κατέλαβε την 5η θέση. Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ήταν 6 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Sergio Perez, αλλά βοήθησε όσο περισσότερο μπορούσε τον teammate του, Charles Leclerc για να κατακτήσει την 2η θέση.

Μετά το πέρας των κατατακτήριων δοκιμών του GP Σαουδικής Αραβίας, ο Carlos Sainz ανέφερε τα εξής:

Δεν ήταν και οι καλύτερες κατατακτήριες που έχω κάνει, για να είμαι ειλικρινής. Στο FP3 αισθάνθηκα καλά και είχα μια καλή αίσθηση με το μονοθέσιο. Για κάποιο λόγο όμως το πρώτο sector ήταν το μεγάλο μου αδύνατο σημείο“.

Δυσκολεύτηκα με τα ελαστικά στις πρώτες στροφές και έχασα εκεί αρκετό χρόνο. Ο υπόλοιπος γύρος μου ήταν καλός, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αναπληρώσει τον χαμένο που είχα στο πρώτο sector. Αυτό ήταν δικό μου λάθος. Έπαιζα πολύ με γύρους προετοιμασίας και out laps και ποτέ δεν έφερα τα ελαστικά στο κατάλληλο παράθυρο λειτουργίας. Το 2ο και το 3ο sector ήταν καλό για εμένα. Οπότε χωρίς αυτό το πρόβλημα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε στον αγώνα μια καλή μέρα“.

Sainz

Το τριήμερο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμα τον ρυθμό να παλέψουμε για την παρουσία μας στο βάθρο των νικητών. Θα φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και θα επιστρέψουμε σε αυτό αύριο στον αγώνα“.

Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες, νομίζω ότι ο ρυθμός του αγώνα πρέπει να είναι καλύτερος. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να στοχεύσουμε αύριο σε ένα βάθρο“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts