Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Russell – Ο Hamilton δε θα επηρεάσει την καριέρα μου

O George Russell δήλωσε ότι η καριέρα του δε θα επηρεαστεί από τον Lewis Hamilton.

Στο Grand Prix του Sakhir, ο George Russell αντικατέστησε τον Lewis Hamilton στη Mercedes, καθώς ο τελευταίος ήταν ασθενής του κορονοϊού. Παρόλο που η επίδοση του Βρετανού οδηγού της Williams εντυπωσίασε (ακόμη και μετά τα λάθη στα pit stops, που του στέρησαν μια πιθανή νίκη), ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η καριέρα του και η επίδοσή του στο άθλημα δε θα επηρεαστεί από τον επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

“Ο Lewis είναι θρύλος, προφανώς ο σπουδαιότερος, και στατιστικά ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών στο τέλος της χρονιάς,” είπε χαρακτηριστικά ο Russell. “Έχω απόλυτο σεβασμό για εκείνον, για όσα κάνει στην πίστα, για το πώς συμπεριφέρεται στους μηχανικούς. Οπότε ο σεβασμός μου για εκείνον έχει τραφεί τρομερά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.”

“Το να λαμβάνω έναν τόσο υψηλό έπαινο σημαίνει πολλά,” τόνισε. “Αλλά, ταυτόχρονα, δε θα το αφήσω να με επηρεάσει, επειδή ο Lewis δε θα επηρεάσει την καριέρα μου.”

“Πρέπει να βγω εκεί έξω και να αποδώσω στην πίστα. Δεν έχει σημασία εάν κάθε οδηγός λέει ότι είμαι ο καλύτερος, αν δεν αποδίδω. Το αποδεικνύεις στην πίστα.”

George Russell

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.