Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Russell – Το να βλέπω ονόματα οδηγών να εμφανίζονται στο κινητό του Toto ήταν πολύ αστείο

O George Russell λέει πως το διασκεδάζει με τις κλήσεις και τα μηνύματα που έχει λάβει ο ίδιος αλλά και η Mercedes από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει διαθέσιμη θέση στην ομάδα το 2025.

Ο κόσμος της F1 αιφνιδιάστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου όταν επιβεβαιωθεί πως ο Lewis Hamilton θα ενταχθεί στην Ferrari από την επόμενη σεζόν.

Ενώ διάφορα ονόματα έχουν ακουστεί ως πιθανοί υποψήφιοι για την κενή θέση του Hamilton, o Russell δεν ανησυχεί για το ποιος θα έρθει τελικά στην ομάδα.

“Θα είναι μερικοί ενδιαφέροντες μήνες για να δούμε τι θα συμβεί” είπε ο Russell.

“Αλλά από την μεριά μου, υπήρξα teammate με τον αναμφισβήτητα καλύτερο οδηγό όλων των εποχών τα τελευταία δύο χρόνια και δεν ανησυχώ καθόλου για το ποιος θα βρεθεί δίπλα μου”.

“Θέλω να δοκιμάστε απέναντι στους καλύτερους και νοιώθω πως αυτό είχα τα τελευταία δύο χρόνια”.

“Είτε πρόκειται για νεαρό είτε για έμπειρο οδηγό. Νοιώθω ότι προσωπικά είμαι σε εξαιρετική θέση για να βοηθήσω την ομάδα να πάει μπροστά και να προχωρήσουμε στο επόμενο κεφάλαιο”.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο λόγο θα έχει στην επιλογή του νέου οδηγού ο Russell απάντησε:

“Πιστεύω πως για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να υπάρχει αρμονία μεταξύ των οδηγών της γιατί αυτό αφορά όλους τους μηχανικούς και ολόκληρη την ομάδα. Αλλά στην τελική η απόφαση είναι του Toto και του διοικητικού συμβουλίου”.

“Είχαμε ήδη πολλές συζητήσεις και αυτό τον χειμώνα πέρασα πολύ χρόνο με τον Toto. Οπότε το να βλέπω τα ονόματα των οδηγών να εμφανίζονται στο κινητό του ήταν πολύ αστείο και ακόμη και στο κινητό μου είχα μερικά μηνύματα και τηλεφωνήματα”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).