Robson – Στο υπόλοιπο τριήμερο θα κυριαρχήσει ο καιρός

Robson
Ο Dave Robson, επικεφαλής απόδοσης του μονοθεσίου της Williams, δήλωσε ότι στο υπόλοιπο τριήμερο θα κυριαρχήσει ο καιρός, καθώς προβλέπεται βροχή για το Σάββατο και την Κυριακή.

H Williams είχε μία καλή μέρα, σύμφωνα με τον Dave Robson. Κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους και μάζεψαν χρήσιμα δεδομένα.

Ο Dave Robson λέει ότι ήταν δύσκολο να προβλέψουν το αν θα έπεφτε βροχή στην πίστα. Δηλώνει, επίσης, ότι δουλειά τους είναι πάρουν τα μέγιστα απ’τις συνθήκες.

“Είχαμε μία καλή ημέρα εδώ στο Red Bull Ring. Υπήρχε βροχή στην περιοχή το απόγευμα, αλλά ήταν δύσκολο να προβλέψεις αν θα έπεφτε στην πίστα. Κάναμε κάποιες προσαρμογές στο πρόγραμμά μας και στις δύο περιόδους κατατακτηρίων δοκιμών, ώστε να μαζέψουμε χρήσιμα δεδομένα για τον αγώνα. Αν και έπεσαν μόνο λίγες σταγόνες βροχής στα FP2, αυτή η προσέγγιση δούλεψε καλά, και είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά μας σήμερα. Το μονοθέσιο δουλεύει καλά εδώ και συνεχίζουμε να κατανοούμε τα νέα εξαρτήματα, τα οποία βάλαμε στους τελευταίους αγώνες.”

“Ο Nicholas έκανε τετακέ στο FP2, αλλά δεν έγινε σημαντική ζημιά στο μονοθέσιο και κατάφερε να ολοκληρώσει την περίοδο βάσει σχεδίου. Ο George έτρεξε μεγάλη απόσταση με τη μαλακή γόμα νωρίς στα FP2 κατά τη διάρκεια της βροχής, πριν βάλει υψηλό φορτίο καυσίμου για να ολοκληρώσει την περίοδο.”

“Στο υπόλοιπο τριήμερο μάλλον θα κυριαρχήσει ο καιρός, περισσότερη βροχή αναμένεται για το Σάββατο και την Κυριακή. Η δουλειά μας τώρα είναι να πάρουμε τα μέγιστα από τις συνθήκες, ότι κι αν μας συμβεί στις κατατακτήριες και στον αγώνα.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts