Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Robson – “Είναι θετικό για εμάς που δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα”

Ο επικεφαλής απόδοσης της Williams , Dave Robson, εστίασε στο γεγονός ότι ο Nicholas Latifi έγραψε τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλο οδηγό χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ο Robson επεσήμανε ότι η πίστα άλλαζε συνεχώς κι επομένως ήταν δύσκολο για την ομάδα να συγκρίνει τα δεδομένα. Να θυμίσουμε ότι ο Nicholas Latifi έγραψε 132 γύρους, ενώ βρέθηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης.

“Είχαμε μία γεμάτη ημέρα, συμπληρώνοντας 132 γύρους χωρίς σημαντικά προβλήματα. Η πίστα άλλαζε κατά την διάρκεια της ημέρας, κάνοντας τις συγκρίσεις δύσκολες, αλλά ήμασταν σε θέση να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα. Ήταν θετικό για τον Nicholas που είχε μία μέρα χωρίς προβλήματα και που πήρε μία πρώτη αίσθηση του μονοθεσίου.”

“Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι λίγο διαφορετικός αύριο, όταν θα βρεθεί ο George (Russell) στο μονοθέσιο, για να ολοκληρώσει τις χειμερινές δοκιμές. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να έχουμε ακόμη μία παραγωγική ημέρα αύριο, προκειμένου να φέρουμε τους εαυτούς μας στην καλύτερη δυνατή θέση για τον πρώτο αγώνα,” δήλωσε ο Robson.

Ακούστε τις χειμερινές δοκιμές από το 9ωρο “GP2 PODCAST…GP2” του F1racingnews.gr

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις των οδηγών από τις δοκιμές εξέλιξης εδώ, ενώ τις δηλώσεις των κατασκευαστών εδώ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.