Ricciardo – “Μερικές στροφές με δυσκόλεψαν”
Ο Daniel Ricciardo ήταν ευχαριστημένος με την πέμπτη θέση, τονίζοντας ότι αντιμετώπισε δυσκολίες σε ορισμένες στροφές της πίστας του Sochi.
Η McLaren κατέκτησε στις κατατακτήριες δοκιμές του Ρωσικού Grand Prix την πρώτη της pole position από το μακρινό 2012. Ωστόσο, ο Daniel Ricciardo δεν μπόρεσε να κινηθεί στον ρυθμό του teammate του, Lando Norris, γράφοντας τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο, όντας 2 δευτερόλεπτα μακριά από τον Norris.
O Ricciardo συνεχάρη την ομάδα του για την επιτυχία, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε ορισμένες στροφές της πίστας, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό χρόνο.
“Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία. Ποιος θα πίστευε ότι θα τελειώναμε με slick ελαστικά μία διαδικασία που μπορεί και να μην άρχιζε ποτέ. Επομένως, διασκέδασα. Διασκέδασα πολύ. Το απολαύσαμε πολύ. Συγχαρητήρια στον Lando (Norris) για την πρώτη του pole και στην ομάδα.”
“Το να διατηρούμε το momentum που αποκτήσαμε στην Monza είναι πολύ καλό. Επομένως, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Από την οπτική της θέσης αυτής καθαυτής, είμαι ευχαριστημένος με την πέμπτη. Νομίζω ότι είναι μία καλή θέση ενόψει του αυριανού αγώνα. Σε αυτές τις συνθήκες, μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις πολύ χρόνο.”
“Σίγουρα, υπήρξαν μερικές στροφές που με δυσκόλεψαν, αλλά όλα είναι καλά. Μάθαμε από αυτό. Είμαι αρκετά χαρούμενος. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν συναρπαστικά και διασκεδαστικά.”
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.