Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ricciardo – “Κρίμα η 12η θέση”

Ο Daniei Ricciardo εξέφρασε την απογοήτευση του στις κατατακτήριες δοκιμές και δήλωσε πως πρέπει να τερματίσει ψηλά στον τελευταίο του αγώνα.

Ο “Aussieman” κατέλαβε την 12η θέση και μαζί με τον Ocon θα δώσει ένα μεγάλο αγώνα αύριο, προκειμένου η Renault να τερματίσει στην 3η θέση στους κατασκευαστές. Μετά το τέλος του Qualifying ο Αυστραλός είπε τα εξής: “Είναι κρίμα να τερματίζουμε στη 12η θέση, την ώρα που το πρωί ήμασταν στις θέσεις “3” και “4”. Περάσαμε στο Q2 με έναν γρήγορο γύρο με τη μαλακή γόμα, αλλά μετά προσπαθήσαμε να έχουμε ρυθμό και με τη soft και με τη medium“.

Ricciardo
Daniel Ricciardo, Abu Dhabi GP, Qualifying

Δε ξέρουμε το λόγο, οπότε θα το κοιτάξουμε απόψε. Δεν μου αρέσει να εκκινώ ενδέκατος, αλλά και οι 2 πλευρές γνωρίζουμε πως θα έχουμε ελεύθερη επιλογή ελαστικών. Οπότε αυτό είναι θετικό από σήμερα, καθώς η στρατηγική θα είναι βασική στον αγώνα. Είδαμε το προηγούμενο ΣΚ πως εκκινήσαμε με τη μέση γόμα, οπότε έχουμε επιλογές για αύριο“.

Είναι και ο τελευταίος αγώνας μου με την ομάδα και θέλω να βεβαιωθώ ότι θα το τελειώσουμε ψηλά“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.